Zamieszczone przez eaglemirek
[O2] Nie działają spryskiwacze
Zwiń
X
-
[O2] Nie działają spryskiwacze
Skończył mi się płyn do spryskiwaczy w czasie jazdy. Kupiłem płyn do spryskiwaczy zimowy, zalałem i nic... Zbiornik pełny, pompka słyszę, że pompuję ale ze sprysków nic nie leci ani z przodu ani z tyłu. Sprawdzałem w bagażniku nic nie jest mokre ale jest sucho, z przodu też jakoś sucho, ale płynu ubywa. Z prawego spryskiwacza trochę czasami coś wyleci, ale nie tyle, żeby można było wyczyścić szybę. Co się mogło stać, ewentualnie co sprawdzić?"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
-
-
Biszczu, a nie zamarzło aby?
u nas przymrozki były
jak masz mozliwość to albo przedmuchaj wężyki powietrzem albo wstaw do ciepłego garażuprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyBiszczu, a nie zamarzło aby?
u nas przymrozki były
jak masz mozliwość to albo przedmuchaj wężyki powietrzem albo wstaw do ciepłego garażuale sprawdzę ten trop
Zamieszczone przez demmsiBiszczu nie chciało Ci się założyć czujnika poziomu płynu do spryskiwaczy i masz :diabelski_usmiech
Tez bym obstawiał że przymarzło..."Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
Komentarz